21 december 2011

Läsning i juletidDagen före dagen före dopparedagen kommer tips för dig som kan se fram emot julledigt med massor av skön lästid. Eller för dig som helt enkelt vill njuta av en god bok.

Vem har missat att Leif G.W. Persson har skrivit en självbiografisk roman? Vi är många som är nyfikna. Låna Gustavs Grabb som talbok

En personlig favorit är brittiska Sarah Waters och hennes böcker rekommenderas till dig som vill ha mysigt fantasifulla och spännande berättelser i historisk miljö. Här hittar du Sarah Waters romaner som talböcker eller punktskriftsböcker.

Eller varför inte lite kittlande svensk science fiction? Jerker Virdborgs märkliga Kall feber utspelas på en gigantisk isolerad forskningsanläggning och har jämförts med Karin Boyes Kallocain.

För den som gillar att förkovra sig i amerikansk historia och politik är Familjen Kennedy : en amerikansk dynasti mer eller mindre ett måste.

Du som tycker att julfirandet har blivit ett kommersiellt jippo som triggar människors habegär kanske uppskattar spänningsromanen Den girige av Mattias Ronge. Finns att låna som talbok.

God Jul & Gott Nytt År!

1 kommentar:

  1. Jag har för mig att det finns människor som lever enligt tärningskastningsprincipen

    SvaraRadera

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.